Jeugdkamp ‘De Spanjaard’ 2024

Algemeen

Water?                      De Spanjaard

Waar?                        Oude Scheldearm / Gent (BE)

Wanneer?                 12 t.e.m. 15 juli 2024

Leeftijd?                    12-21 jaar

(deelnemers jonger dan 12 jaar zijn bespreekbaar indien veel ervaring)

Prijs?                                        € 275

Beschikbare plaatsen?      2/10

Moeilijkheidsgraad?           2/5

Vervoer?                                   Niet inbegrepen

Maaltijden?                            Ontbijt en diner inbegrepen

Inschrijven?                           Klik hier!

Beschrijving

Een voor ons volledig onbekend water, waar we enorm hard naar uitkijken, nl. ‘De Spanjaard’. Gedurende een gans weekend hebben wij dit mooie water te onzer beschikking, wat een heleboel mogelijkheden geeft om er een fantastisch weekend te beleven samen met 10 enthousiaste deelnemers.

Van vrijdag tot maandag zal er gevist worden op vijf 2-persoonsstekken die rondom het water zijn aangelegd. Als je wenst samen te zitten met iemand op één stek, kan je dit aangeven op het inschrijvingsformulier. Wij zorgen er dan voor dat jullie samen het kamp kunnen doorbrengen op één stek.

Vrijdagmiddag wachten wij alle deelnemers op bij de ingang van het domein. Na een korte kennismaking en het overlopen van het reglement, worden de stekken geloot en kan iedereen zich naar de stek begeven om zich klaar te maken voor een (hopelijk) visrijk weekend.
Geen stress over wat je die dag gaat eten, want ’s ochtends en ’s avonds wordt er een maaltijd op de stek geleverd.

Een grote bevisbare oppervlakte die veel vis-technische mogelijkheden bieden, in combinatie met een mooi visbestand, zijn volgens ons de perfecte mix voor een geslaagde en leerrijke visvakantie onder leeftijdsgenoten.

Het ganse weekend zal je als deelnemer bijgestaan worden door onze uiterst professionele TCC Crew, waarbij je met al je vragen rondom het karpervissen terecht kan.

Samen met onze begeleiders zullen wij er een aangenaam en leerrijk weekend van maken!

Het domein en het water

De Spanjaard of de Oude Scheldearm in het Gentse, wordt al sinds 1880 actief bevist. De laatste hengelclub is die van Hengelsport De Poorter / Monkey Climber en die hebben het oude bestand aangevuld met een reeks schitterende uitzet spiegels van o.a. KingFish. Een water waar Alan Blair al meerdere nachten op vertoefde, de jongens van Wofte een winter video schoten en waar je vaak kans hebt op vis. Relatief ondiep water, vrij groot bestand, super rustig en weg van alles. In bepaalde periodes van het jaar kan eendenkroos een dingetje zijn. Ook wordt de visserij er na 150 jaar hengelsport bedreigd door Natuurpunt momenteel, dus dit kan wel eens je laatste kans zijn…

Plattegrond

Prijsoverzicht

De prijs voor de jeugdweek bedraagt €275/visser.

In deze prijs is inbegrepen:

  • Verblijf van vrijdag t.e.m. maandag
  • Visvergunning dag en nacht
  • Ontbijt en avondmaal op de stek
  • Gebruik van TCC-voerboten met dieptemeter (Navigator + Toslon TF 640 + GPS)
  • Aaspakket
  • T-shirt The Carp College i.sm. MonkeyClimber (New 2024!)
  • 24/24 Begeleiding door ervaren karpervissers

Let op: voor minderjarige deelnemers is toestemming van de ouders vereist. Deze toestemming geef je aan door je bij boeking als ‘volwassen visser’ op te geven en in het opmerkingenveld in te vullen ‘akkoord voor deelname namens ouders/voogd (naam invullen)’.

Extra opties (optioneel)

Annulatieverzekering

+ €13,75

Optioneel bieden wij de mogelijkheid aan een annulatieverzekering te nemen bij je inschrijving. Met deze annulatieverzekering bent u – indien u een geldige reden hebt – verzekerd als u annuleert voor de start van het kamp.
Meer informatie over onze annulatieverzekering vind je bij onze ‘FAQs‘.

The Carp College x Monkey Climber Collab pop-ups – Irish Cream

+ €9,95

Onze eigen en zeer exclusieve pop-ups in samenwerking met Monkey Climber zijn er! Creamy Baileys Chocolat, een unieke flavour die volgens onze Crew zeker in de smaak gaat vallen bij onze beschubte vrienden.
Wil jij één of meerdere potjes bemachtigen om in te zetten tijdens het jeugdkamp of jouw visserij? Bestel eenvoudig door het aantal aan te geven op je inschrijvingsformulier. Bij de start van het jeugdkamp zullen jouw verse pop-ups klaarstaan!

Reglement

Adres domein

Spanjaard
9840 De Pinte
België

Sponsors

Hoofdsponsor aaspakket:

Partikels:

Pellets:

Gadgets/Goodies:

Boatman voerboot Actor Basic

Fox t-shirt en goodies

Andere:

Collab t-shirt Jeugdkampen 2024

Wil jij ook je steentje bijdragen aan dit jeugdkamp?
Neem vrijblijvend contact met ons op via
sponsor@thecarpcollege.be.

Reacties zijn gesloten.