FAQs

Overzicht

  • Hoe kan ik mij inschrijven voor een jeugdkamp?
  • Ik wil samen met een vriend inschrijven, is dit mogelijk?
  • Kan ik ook alleen inschrijven voor een jeugdkamp?
  • Hoe kan ik het jeugdkamp betalen?
  • Wanneer ontvang ik alle praktische informatie over het kamp?
  • Annulatieverzekering
  • Ik wil mijn kamp annuleren, wat nu?
  • Ik heb een annulatieverzekering en wil annuleren?
  • Ik heb GEEN annulatieverzekering en wil annuleren?

Hoe kan ik mij inschrijven voor een jeugdkamp?

Op onze website kies je bovenaan het tabblad ‘Jeugdkampen’ waar je verder kan gaan naar ‘inschrijven’. Hier vind je van elk jeugdkamp een aparte afbeelding met de naam en datum van het respectievelijke kamp vermeld. Door op de afbeelding te klikken download je het inschrijvingsformulier. Stuur dit volledig ingevuld door naar inschrijvingen@thecarpcollege.be.

Ik wil samen met een vriend inschrijven, is dit mogelijk?

Dit is zeker mogelijk.
Op het inschrijvingsformulier kan je opgeven met wie je samen wil in schrijven. Wij zorgen er dan voor dat jullie samen op de stek zitten!

Kan ik ook alleen inschrijven voor een jeugdkamp?

Dit is zeker mogelijk.
Wanneer je alleen inschrijft vormen wij op basis van de andere inschrijvingen een duo met iemand die zich ook alleen heeft ingeschreven. Een mooie gelegenheid om nieuwe viskameraden te leren kennen.

Hoe kan ik het jeugdkamp betalen?

Na het ontvangen van je inschrijvingsformulier, bezorgen wij je alle betalingsgegevens via mail. De betaling gebeurd via overschrijving en dient voldaan te worden binnen 14 dagen na het ontvangen van de betalingsgegevens. Na het ontvangen van de betaling ontvang je hiervan een bevestiging en is je inschrijving volledig.

Wanneer ontvang ik alle praktische informatie over het kamp?

Ongeveer 1 maand voor aanvang van het kamp ontvangt u van ons een mail met de laatste informatie die u nodig heeft voor het kamp. Hier staat in waar en wanneer wij u verwachten en wat er allemaal dient meegebracht te worden.

Annulatieverzekering

Een annulatieverzekering wordt optioneel aangeboden en wordt sterk aangeraden om af te sluiten. Met de annulatieverzekering bent u – indien u een geldige reden hebt – verzekerd als u annuleert voor de start van het kamp.

Bepalingen omtrent de annulatieverzekering:

 • Indien geen annulatieverzekering werd afgesloten, wordt de volledige deelnamesom ingehouden indien de deelnemer zijn/haar deelname aan het hengelsportkamp annuleert, om welke reden dan ook.
 • Indien aan annulatieverzekering werd afgesloten, wordt bij geldige annulatie door de deelnemer het betaalde bedrag terugbetaald, zonder de annulatieverzekering en met aftrek van €25 administratiekosten.
 • De gepubliceerde hengelsportkampprijzen zijn exclusief annulatieverzekering. Indien u een annulatieverzekering wenst, dient u dit op de inschrijvingsfiche aan te duiden.
 • Het bedrag van een annulatieverzekering bedraagt 5% van de deelnameprijs (afgerond naar de bovenliggende eenheid, uitgedrukt in euro).
 • De aanvrager heeft recht op tussenkomst van The Carp College indien – tussen de datum van de storting van het inschrijvingsgeld en de start van het sportkamp – de deelname van de verzekerde ten gevolge van een hieronder opschreven gebeurtenis, die bij het sluiten van de overeenkomst niet te voorzien was, wordt geannuleerd:
  – bij ziekte;
  – lichamelijk ongeval;
  – of overlijden van de verzekerde, van een bloed- of aanverwante tot de tweede graad, of van een persoon die gewoonlijk met de verzekerde samenleeft.

Ik wil mijn kamp annuleren, wat nu?

Indien je je deelname aan een kamp wil annuleren, breng je ons zo snel mogelijk op de hoogte via info@thecarpcollege.be. Vermeld er telkens goed bij over welk kamp het gaat, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen verder helpen.

Ik heb een annulatieverzekering en wil annuleren?

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte via info@thecarpcollege.be, om welk kamp het gaat en om welke reden je het kamp wenst te annuleren. Als je om een geldige reden wenst te annuleren, heb je recht op een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag, zonder de annulatieverzekering en met aftrek van €25 administratiekosten.
Voor meer informatie over onze annulatieverzekering kan je op deze pagina terecht bij ‘Bepalingen omtrent de annulatieverzekering’.

Ik heb GEEN annulatieverzekering en wil annuleren?

Indien je geen annulatieverzekering hebt afgesloten bij de inschrijving en je wil je deelname aan het kamp annuleren, wordt de volledige deelnamesom ingehouden om welke reden dan ook. Het is daarom aangeraden om zelf vervanging te zoeken voor jouw plaats en ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen via info@thecarpcollege.be. Je dient de betaling dan zelf onderling te regelen.

Reacties zijn gesloten.