Jeugdkamp ‘Polderwind’ 2024

Algemeen

Water?                      Polderwind

Waar?                        Zuienkerke (BE)

Wanneer?                 22 t.e.m. 26 juli 2024

Leeftijd?                    12-21 jaar

(deelnemers jonger dan 12 jaar zijn bespreekbaar indien veel ervaring)

Prijs?                                        € 350 

Beschikbare plaatsen?      Volzet!

Moeilijkheidsgraad?           4/5

Vervoer?                                   Niet inbegrepen

Maaltijden?                            Ontbijt en diner inbegrepen

Inschrijven?                           Klik hier!

Beschrijving

Een voor ons volledig onbekend water, waar we enorm hard naar uitkijken, nl. ‘Polderwind’. Tevens ook ons eerste jeugdkamp in West-Vlaanderen. Gedurende een ganse midweek hebben wij het volledige complex te onzer beschikking, wat een heleboel mogelijkheden geeft om er een fantastische week te beleven samen met 14 enthousiaste deelnemers.

Van maandag tot vrijdag zal er gevist worden op zeven 2-persoonsstekken die rondom het water zijn aangelegd. Als je wenst samen te zitten met iemand op één stek, kan je dit aangeven op het inschrijvingsformulier. Wij zorgen er dan voor dat jullie samen het kamp kunnen doorbrengen op één stek.

Maandagochtend wachten wij alle deelnemers op bij de ingang van het domein. Na een korte kennismaking en het overlopen van het reglement, worden de stekken geloot en kan iedereen zich naar de stek begeven om zich klaar te maken voor een (hopelijk) visrijke midweek.
Geen stress over wat je die dag gaat eten, want ’s ochtends en ’s avonds wordt er een maaltijd op de stek geleverd.

Een grote bevisbare oppervlakte die veel vis-technische mogelijkheden bieden, in combinatie met een mooi visbestand en comfortabele visstekken, zijn volgens ons de perfecte mix voor een geslaagde en leerrijke visvakantie onder leeftijdsgenoten.

De ganse week zal je als deelnemer bijgestaan worden door onze uiterst professionele TCC Crew, waarbij je met al je vragen rondom het karpervissen terecht kan.

Samen met onze begeleiders zullen wij er een aangename en leerrijke midweek van maken!

Het domein en het water

Polderwind is een 15ha, tot 18,5m diep Belgisch clubwater dat eigendom is van het Rode Kruis en waarvan het vissen in beheer is van de Polderwindvissers. In eerste instantie is het ganse domein inclusief hotel en restaurant ingericht voor mensen met een beperking. Na enkele gesprekken tussen alle partijen kan The Carp College jeugd er nu in 2024 ook terecht voor een exclusief jeugdkamp. Op het water huizen momenteel een kleine 100 karpers, waarvan enkele forse exemplaren. Een stevige battle met een uit de kluiten gewassen graskarper behoort ook tot de mogelijkheden. Af en toe wordt ook een super brasem (5-8 kilo) geprikt, of een mooie zeelt. Een leerrijk jeugdkamp voor gevorderden, waar je ook ervaring met de rubberboot kan opdoen!

Plattegrond

Prijsoverzicht

De prijs voor de jeugdweek bedraagt €350/visser.

In deze prijs is inbegrepen:

  • Verblijf van maandag t.e.m. vrijdag
  • Visvergunning dag en nacht
  • Ontbijt en avondmaal op de stek
  • Gebruik van TCC-voerboten met dieptemeter (Navigator + Toslon TF 640 + GPS)
  • Aaspakket
  • T-shirt The Carp College i.sm. MonkeyClimber (New 2024!)
  • 24/24 Begeleiding door ervaren karpervissers

Let op: voor minderjarige deelnemers is toestemming van de ouders vereist. Deze toestemming geef je aan door je bij boeking als ‘volwassen visser’ op te geven en in het opmerkingenveld in te vullen ‘akkoord voor deelname namens ouders/voogd (naam invullen)’.

Extra opties (optioneel)

Annulatieverzekering

+ €18,00

Optioneel bieden wij de mogelijkheid aan een annulatieverzekering te nemen bij je inschrijving. Met deze annulatieverzekering bent u – indien u een geldige reden hebt – verzekerd als u annuleert voor de start van het kamp.
Meer informatie over onze annulatieverzekering vind je bij onze ‘FAQs‘.

The Carp College x Monkey Climber Collab pop-ups – Irish Cream

+ €9,95

Onze eigen en zeer exclusieve pop-ups in samenwerking met Monkey Climber zijn er! Creamy Baileys Chocolat, een unieke flavour die volgens onze Crew zeker in de smaak gaat vallen bij onze beschubte vrienden.
Wil jij één of meerdere potjes bemachtigen om in te zetten tijdens het jeugdkamp of jouw visserij? Bestel eenvoudig door het aantal aan te geven op je inschrijvingsformulier. Bij de start van het jeugdkamp zullen jouw verse pop-ups klaarstaan!

Reglement

Adres domein

Domein Polderwind
Polderwind 4
8377 Zuienkerke
België

Sponsors

Hoofdsponsor aaspakket:

Partikels:

Pellets:

Gadgets/Goodies:

Boatman Crusher

Goodiebag FF & On Point

Goodies Econcretes

Goodies Fox

Avid Carp Goodies

Pellet Baits Cap

Andere:

Collab t-shirt Jeugdkampen 2024

Wil jij ook je steentje bijdragen aan dit jeugdkamp?
Neem vrijblijvend contact met ons op via
sponsor@thecarpcollege.be.

Reacties zijn gesloten.